Pražská krajská konference 16. 9. 2021

První krajská konference v roce 2021 se uskutečnila ve čtvrtek 16. září v prostorách odborového svazu a sešli se zde zástupci odborových organizací za kraj Praha.

Diskutovalo se o situaci v nemocnicích a pobytových zařízeních sociálních služeb, o nedostatku zaměstnanců a pracovních podmínkách na jednotlivých pracovištích. Předsedkyně krajské rady Jaroslava Carrasco zhodnotila činnost krajské rady za uplynulé období, které nebylo pro jednotlivá jednání vůbec jednoduché v důsledku pandemie COVID-19 – viz níže jako soubor ke stažení.

Uvolněná místopředsedkyně Monika Stejnerová z pražské Všeobecné fakultní nemocnice poděkovala vedení OS za práci pro členy a obzvlášť poděkovala předsedkyni OS Dagmar Žitníkové za jednání s nejvyššími představiteli vlády. Gacka Slavíková informovala o činnosti sekce pracovníků hygienické služby a o problémech, které řešili. Na jednání byli zvoleni delegáti celostátní konference za Prahu: Gacka Slavíková, Růžena Menšíková, Monika Stejnerová, Michaela Hanauerová, Jaroslava Carrasco, Zuzana Černá, Eva György, Alena Kopičová, Agáta Papcúnová a Věra Roudnická. Ze stanov OS se celostátní konference zúčastní člen výkonné rady Dušan Papcún a člen dozorčí rady Martin Kučera.

Foto Romana Novotná

Soubory ke stažení

Podobné články

Aktuality 17. 9. 2023 / 22:40

Brífink po pražské krajské konferenci

S novináři se na krátkém brífinku po skončení pražské krajské konference ve čtvrtek 14. září setkali členové vedení OS a čtyři předsedové odborových organizací, účastníci konference.

Aktuality 17. 9. 2023 / 20:58

Pražská krajská konference – 14. 9. 2023

Krajská konference OS odborových organizací z Prahy se konala ve čtvrtek 14. září.

Aktuality 12. 9. 2022 / 18:12

Pražská krajská konference – 12. 9. 2022

Pražská krajská konference jednala v pondělí 12. září.

Načíst další
 
Napište nám