Máme jednu novou a druhou oživenou odborovou organizaci

V poslední době mohu s radostí konstatovat, že ve Středočeském kraji se podařilo založit jak jednu zcela novou odborovou organizaci, tak druhou oživit a zvýšit počet jejích členů. Základní organizace Domova seniorů Benátky nad Jizerou se zakládala začátkem března a již nyní s potěšením mohu napsat, že organizace má uzavřenou kolektivní smlouvu a nastavila si komunikaci s vedením zařízení.

Druhá organizace je Nemocnice Kolín, u které se již v loňském roce zcela obnovil výbor a nové vedení organizace se pustilo s vervou do náboru nových členů a do osvěty o práci odborové organizace v nemocnici.

I při své práci a osobních povinnostech se s vervou sobě vlastní zhostili vedení organizace, náboru členů a do kompletního fungování organizace. Samozřejmě, že ne vždy a ne ve všech organizacích probíhají kolektivní vyjednávání či spolupráce s vedením bez problémů, ale i tyto dvě organizace dokazují, že když je vůle, jde vše.

Podobné články

Aktuality 13. 10. 2023 / 13:38

Středočeská krajská konference – 19. 9. 2023

Krajská konference OS odborových organizací ze Středočeského kraje se konala v úterý 19. září.

Aktuality 14. 9. 2022 / 16:18

Středočeská krajská konference – 13. 9. 2022

Středočeská krajská konference jednala v úterý 13. září.

Aktuality 25. 8. 2022 / 19:49

S radním Hrabánkem o situaci v Domově U Anežky

Za vznikem nové odborové organizace jsou vždy problémy, které nedokáží zaměstnanci sami řešit a hledají pomoc a podporu u našeho odborového svazu.

Načíst další
 
Napište nám