Královéhradecká krajská rada se sešla v Rychnově nad Kněžnou

Ve středu 13. září 2023 se krajská rada Královéhradeckého kraje sešla v ústavu sociální péče pro mládež Domečky Rychnov nad Kněžnou, kde působí základní organizace našeho odborového svazu.

Host jednání předseda odborové organizace Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Bc. Vojtěch Třešňák informoval o situaci v zařízení, odměňování i výjezdových základnách.

Vítězslava Burešová se zamýšlela nad dalším fungováním výboru v odborové organizaci Domova důchodců Borohrádek.

Libuše Pavlíková informovala o situaci v ZO Janské Lázně, kde je kolektivní smlouva uzavřená na čtyři roky a bude zahájeno jednání o navyšování odměn dle výsledků úhradové vyhlášky.

Další členky krajské rady diskutovaly o situaci v nemocnicích regionu s přihlédnutím k akreditacím, stravování v rámci benefitů zaměstnanců atd.

Předsedkyně krajské rady Zuzana Netolická informovala o jednání Zdravotního výboru kraje a výkonné rady odborového svazu.

Regionální manažerka Ivana Burešová informovala o zajištění krajské konference 12. října. 2023 v Aldisu Hradec Králové, o problémech novely zákoníku práce, povinnostech ZO směrem k rejstříkovému soudu. Předala seznam a kontakty umožňující oslovování poslanců a informovala o webinářích ČMKOS i akci Odbory v regionech.

Předsedkyni ZO Domečky Blance Fléglové patří dík za poskytnutí prostor a podporu jednání.

Foto autorka

Podobné články

Aktuality 17. 4. 2024 / 19:06

Královéhradecká krajská rada jednala s vedením kraje

Královéhradecká krajská rada se v úterý 2. dubna sešla s vedením kraje.

Aktuality 6. 1. 2024 / 19:31

Královéhradecká KR schválila termíny jednání a zve k účasti

Krajská rada Královéhradeckého kraje se sešla ve čtvrtek 14. prosince.

Aktuality 10. 12. 2023 / 18:03

Královéhradecká krajská rada se sešla na základně záchranky

Ve středu 22. listopadu 2023 se sešla krajská rada Královéhradeckého kraje. Zázemí pro jednání jí tentokrát poskytla základna ZZS Královéhradeckého kraje.

Načíst další
 
Napište nám