Královéhradecká krajská rada se sešla v Rychnově nad Kněžnou

Ve středu 13. září 2023 se krajská rada Královéhradeckého kraje sešla v ústavu sociální péče pro mládež Domečky Rychnov nad Kněžnou, kde působí základní organizace našeho odborového svazu.

Host jednání předseda odborové organizace Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Bc. Vojtěch Třešňák informoval o situaci v zařízení, odměňování i výjezdových základnách.

Vítězslava Burešová se zamýšlela nad dalším fungováním výboru v odborové organizaci Domova důchodců Borohrádek.

Libuše Pavlíková informovala o situaci v ZO Janské Lázně, kde je kolektivní smlouva uzavřená na čtyři roky a bude zahájeno jednání o navyšování odměn dle výsledků úhradové vyhlášky.

Další členky krajské rady diskutovaly o situaci v nemocnicích regionu s přihlédnutím k akreditacím, stravování v rámci benefitů zaměstnanců atd.

Předsedkyně krajské rady Zuzana Netolická informovala o jednání Zdravotního výboru kraje a výkonné rady odborového svazu.

Regionální manažerka Ivana Burešová informovala o zajištění krajské konference 12. října. 2023 v Aldisu Hradec Králové, o problémech novely zákoníku práce, povinnostech ZO směrem k rejstříkovému soudu. Předala seznam a kontakty umožňující oslovování poslanců a informovala o webinářích ČMKOS i akci Odbory v regionech.

Předsedkyni ZO Domečky Blance Fléglové patří dík za poskytnutí prostor a podporu jednání.

Foto autorka

Aktuality 17. 4. 2024 / 19:06

Královéhradecká krajská rada jednala s vedením kraje

Královéhradecká krajská rada se v úterý 2. dubna sešla s vedením kraje.

Aktuality 6. 1. 2024 / 19:31

Královéhradecká KR schválila termíny jednání a zve k účasti

Krajská rada Královéhradeckého kraje se sešla ve čtvrtek 14. prosince.

Aktuality 10. 12. 2023 / 18:03

Královéhradecká krajská rada se sešla na základně záchranky

Ve středu 22. listopadu 2023 se sešla krajská rada Královéhradeckého kraje. Zázemí pro jednání jí tentokrát poskytla základna ZZS Královéhradeckého kraje.