Pomoc ze Zajišťovacího fondu OS je tu pro vás!

Vážené kolegyně, vážení kolegové, současná situace je pro mnoho našich členů velmi těžká. Připomínáme proto, že odborový svaz má pro své členy připravenou pomoc v podobě solidárního Zajišťovacího fondu. Všechny informace o fungování Zajišťovacího fondu a potřebné formuláře najdete zde na webu: https://www.zdravotnickeodbory.cz/pro-cleny-a-odborove-organizace-formulare/zajistovaci-fond/

Zajišťovací obhospodařuje Blanka Kučírková, e-mail: kucirkova.blanka@cmkos.cz

Připomínáme, že pokud budete potřebovat pomoc, máte k dispozici regionální manažery, právníky a pojišťovnu D.A.S. i vedení odborového svazu.

Sdělujeme, že již nyní je k dispozici mimořádná okamžitá finanční pomoc ze strany státu, vše o ní najdete na: https://www.mpsv.cz/web/cz/-/up-cr-nabizi-rychlou-pomoc-s-nasledky-povodni-je-mozne-cerpat-mimoradnou-okamzitou-pomoc-k-dispozici-je-infolinka

Děkujeme Vám všem, kteří v této chvíli pomáháte.

Zároveň sdělujme, že na jednání v pondělí 16. září se odborové svazy veřejných služeb a veřejné správy jednomyslně shodly, že zruší společné jednání připravované na čtvrtek 19. 9. 2024. Děkujeme všem, kteří plánovali účast.

Katastrofální záplavy, které nás postihly, limitují mnoho akcí. Na stranu druhou jsme přesvědčení, že právě teď a v následujících týdnech a měsících budou zaměstnanci veřejných služeb víc než třeba. A všechny je nutné také slušně zaplatit. Proto se ze všech svých sil budeme dál snažit vyjednat pro vás lepší odměňování, především zvýšení platových tarifů.

Těšíme se na viděnou příště.

Podobné články

Aktuality 15. 9. 2024 / 22:33

Pražská krajská konference – 12. 9. 2024

Delegáti z pražských odborových organizací se na krajské konferenci sešli ve čtvrtek 12. září v Praze v sídle odborového svazu.

Aktuality 14. 9. 2024 / 9:10

Odbory – to není hra pro jednoho hráče

Nemůžete vše dělat sami. Vždy je potřebné mít celý tým. A ještě lépe je mít doslova partu kamarádů. Odbory jsou vaše komunita, váš tým superhrdinů.

Aktuality 14. 9. 2024 / 9:06

Odbory – to není hra pro jednoho hráče

Nemůžete vše dělat sami. Vždy je potřebné mít celý tým. A ještě lépe je mít doslova partu kamarádů. Odbory jsou vaše komunita, váš tým superhrdinů.

Načíst další
 
Napište nám