KR se s hejtmankou Vildumetzovou rozloučila kyticí

V úterý 29. října se uskutečnilo setkání krajské rady OSZSP ČR Karlovarského kraje s hejtmankou Karlovarského kraje Janou Mračkovou Vildumetzovou a radním pro zdravotnictví Janem Burešem. Tématem jednání byla zdravotní péče v kraji, zejména tedy Karlovarská krajská nemocnice a. s. (Karlovy Vary a Cheb) a Nemocnice Sokolov, a. s., Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje, dětský domov v Karlových Varech a další.

Hovořilo se o financování zdravotnictví a sociálních služeb v následujícím roce a o kolektivním vyjednávání o mzdách a platech, a to na celostátní i krajské úrovni. Velkým úspěchem je dojednání navýšení paušální platby pro nemocnici v Karlových Varech, která nemocnici přinese značné finanční prostředky.

Jelikož paní hejtmanka končí ve své funkci ke konci roku z důvodu očekávaného potomka, poděkovala krajská rada hejtmance za její dosavadní činnost, zejména ve prospěch občanů Karlovarského kraje, a předala jí za přítomné členy OS kytici.

Foto autor

Podobné články

Aktuality 15. 10. 2023 / 10:54

Karlovarská krajská konference – 4. 10. 2023

Krajská konference OS odborových organizací z Karlovarského kraje se konala ve středu 4. října.

Aktuality 8. 12. 2022 / 12:32

Karlovarská krajská rada jednala s hejtmanem Kulhánkem

V pondělí 5. prosince se uskutečnilo setkání členů krajské rady Karlovarského kraje s hejtmanem Ing. Petrem Kulhánkem a vedoucí odboru zdravotnictví Krajského úřadu Karlovarského kraje Ing. Alenou Šalátovou.

Aktuality 20. 9. 2022 / 16:01

Karlovarská krajská konference OS – 20. 9. 2022

Karlovarská krajská konference jednala v úterý 20. září.

Načíst další
 
Napište nám