Pražská krajská konference – 12. 9. 2018

Zástupci odborových organizací z Prahy se sešli na krajské konferenci ve středu 12. září 2018.

Na této konferenci se delegáti věnovali plnění programu svazu od sjezdu OS, svazovým dokumentům, využívání svazových benefitů, hospodaření odborového svazu, současné situaci ve zdravotnictví a v sociální péči a dalším aktuálním otázkám.

Konference si vyslechla zprávu předsedkyně krajské rady Růženy Menšíkové o činnosti pražské krajské rady v období od předcházejícího sjezdu OS viz níže jako soubor ke stažení.

Protože Růžena Menšíková se rozhodla již v další práci krajské rady nepokračovat, připojila ke zprávě o činnosti krajské rady svůj osobní krátký dodatek:

„Je důležité se připravit na časově náročnou práci, uvědomit si, že zvolený člen krajské rady tu není proto, aby se povyšoval nad ostatními, neplnil si své povinnosti vyplývající z funkce a aby krajská rada zvolená v počtu pěti členů následně pracovala celé volební období vlastně jen ve čtyřech. Samozřejmě záleží na nově zvolené krajské radě, jaké si stanoví priority ve své činnosti a jak bude plnit stanovy OS.

Ráda bych teď poděkovala za práci v krajské radě těmto aktivním členům krajské rady: paní Blaničce Kučírkové, Jarušce Carrasco a panu Dušanu Papcúnovi. Velké díky patří též regionální manažerce Ivě Falberové, se kterou jsme úzce spolupracovali. Byla naším stálým hostem na pravidelných schůzkách krajské rady, pomáhala s agendou, navštěvovala s námi jednotlivé odborové organizace, účastnila se mnoha jednání na magistrátu.

Z pozice ještě předsedkyně krajské rady můj velký dík patří vedení OS i ostatním zaměstnancům OS: vždy nám byli oporou, zároveň i radou, společně jsme řešili problematiku, ať již pracovní, či osobní. Děkuji vám všem.“

Členové vedení odborového svazu Růženě Menšíkové za její mimořádně obětavou práci poděkovali, vyjádřili naději, že tímto úplně její spolupráce s vedením odborového svazu a s příští krajskou radou nekončí, a předali jí Čestné uznání OSZSP ČR.

Na závěr delegáti přijali usnesení krajské konference viz níže jako soubor ke stažení.

Foto Romana Novotná a Miloslav Toušek

Soubory ke stažení

Podobné články

Aktuality 17. 9. 2023 / 22:40

Brífink po pražské krajské konferenci

S novináři se na krátkém brífinku po skončení pražské krajské konference ve čtvrtek 14. září setkali členové vedení OS a čtyři předsedové odborových organizací, účastníci konference.

Aktuality 17. 9. 2023 / 20:58

Pražská krajská konference – 14. 9. 2023

Krajská konference OS odborových organizací z Prahy se konala ve čtvrtek 14. září.

Aktuality 12. 9. 2022 / 18:12

Pražská krajská konference – 12. 9. 2022

Pražská krajská konference jednala v pondělí 12. září.

Načíst další
 
Napište nám