Hledá se nejlepší nemocnice 2018. Zapojit do hlasování se mohou i zaměstnanci nemocnic!

Zaměstnanci nemocnic mají opět možnost ovlivnit dění v českých nemocnicích a zdravotních pojišťovnách prostřednictvím 11. ročníku celostátního průzkumu bezpečnosti a spokojenosti zaměstnanců nemocnic – Nejlepší nemocnice ČR 2018.

Hlasovat lze až do 31. srpna 2018.

V roce 2017 se celostátního průzkumu zúčastnilo téměř 8 tisíc zaměstnanců. Cílem průzkumu je postupné zlepšování kvality zdravotních služeb a péče v českých nemocnicích směrem k potřebám pacientů.

Zapojit se tedy můžete i vy, kdo pracujete jako zaměstnanci nemocnic.

Aktuální dotazník pro zaměstnance nemocnic naleznete na: http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/zamestnanci-nemocnic.html

Výsledky z roku 2017:

Žebříčky českých nemocnic na základě hlasování hospitalizovaných pacientů, ambulantních pacientů a zaměstnanců nemocnic: http://www.hc-institute.org/cz/projekty/nemocnice-ceske-republiky/celostatni-projekt-nemocnice-cr-2017.html

Žebříčky českých zdravotních pojišťoven na základě hlasování pojištěnců, ambulantních lékařů a ředitelů nemocnic: http://www.hc-institute.org/cz/projekty/zdravotni-pojistovna-roku/zdravotni-pojistovna-roku-2017.html

Podobné články

Aktuality 28. 8. 2024 / 20:07

Na vydírání ze strany vlády odboráři při jednání o platech nepřistoupili

O zvýšení platových tarifů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy jednali odboráři s představiteli vlády v úterý 27. a ve středu 28. srpna odpoledne. Odboráři na vyděračský návrh vlády nepřistoupili.

Aktuality 28. 8. 2024 / 11:21

Lidé a stát vaši práci nutné potřebují, ale vláda na vaše platy kašle. OZVĚTE SE!

Vláda zaměstnance, kteří poskytují veřejné služby a zajišťují chod státu, dlouhodobě ignorovala, i přes obrovskou inflaci odmítala zvýšit jejich platové tarify. Teď zvýšení slibuje, ALE jen někomu.

Aktuality 26. 8. 2024 / 15:15

Jaká je práce v sociálních službách? Poslechněte si to!

OS žádá zvýšení platových tarifů zaměstnanců pečujících o klienty sociálních služeb, podle vlády ale letos nemají dostat přidáno ani korunu. Co říkají o práci v sociálních službách a o její náročnosti? Poslechněte si to!

Načíst další
 
Napište nám