Výkonná rada OS a předsednictvo LOK jednaly o dopadech úspor

Návrhy Ministerstva financí na odložení valorizace plateb zdravotního pojištění za státní pojištěnce a na snížení platových tarifů o 5 % byly ve čtvrtek 15. června důvodem historicky prvního společného jednání výkonné rady Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR a předsednictva Lékařského odborového klubu – Svazu českých lékařů. Jednání se zúčastnili rovněž zástupci krajských rad odborového svazu a místopředsedkyně Českomoravské konfederace odborových svazů Radka Sokolová.

Tiskovou zprávu z jednání najdete níže jako soubor ke stažení.

Foto Jana Hnyková, Dagmar Žitníková a Michal Sojka

Aktuality 20. 9. 2024 / 19:51

Výkonná rada v září

Před jednáním výkonné rady OS v úterý 10. září se její členové zúčastnili tiskové konference, na níž se hodnotilo plnění dohody z loňského prosince. Byla na ní rovněž zahájena kampaň Slibem neuzdravíš.

Aktuality 22. 7. 2024 / 14:11

Výkonná rada v červnu

Společné jednání výkonné a dozorčí rady odborového svazu se v pondělí 17. června zabývalo především hospodařením odborového svazu.

Aktuality 13. 6. 2024 / 13:07

Výkonná rada OS se v Bratislavě sešla se slovenskými kolegy

Po dvou letech se uskutečnilo ve dnech 23. až 25. května v Bratislavě společné jednání výkonné rady OSZSP ČR a výkonného výboru Slovenského odborového svazu zdravotnictví a sociálních služeb.